santier
statii betoane
cariera
prefabricate

S.C. COMCM S.A. are ca principal obiect de activitate fabricarea betonului. Pentru realizarea obiectului de activitate societatea dispune de statii de preparare a betoanelor si mortarelor, amplasate in urmatoarele locatii ale judetului Constanta:
CONSTANTA
Statia de productie de la Constanta va pune la dispozitie o cantitate maxima de 200 mc/ora, dispunand de 5 statii de productie a betonului.
Tot aici, S.C. COMCM S.A. detine si o statie de mortar cu o capacitate de productie de 35 mc/ora.
MANGALIA
Statia de productie de la Mangalia poate asigura o cantitate maxima de 100 mc/ora, fiind dotata cu 3 statii de productie a betonului si mortarului.
23 AUGUST
         In localitatea 23 August, situata in vecinatatea statiunilor de pe litoral (Eforie Nord, Eforie Sud, Olimp, Neptun, Jupiter, Venus, Saturn), S.C. COMCM S.A. dispune de o statie de productie a betonului STETTER cu o capacitate de 35 mc/ora.
Transportul marfii de la statiile de betoane se realizeaza cu autobetoniere avand urmatoarele capacitati: 5,6,9,10 mc (Mercedes-Benz, MAN, IVECO).
S.C. COMCM S.A. are in dotare si 6 pompe mobile de beton cu dimensiuni diferite ale lungimii bratului de turnare, astfel:
- 2 pompe de 28 m  - CIFA - acestea fiind prevazute si cu malaxor de beton cu o capacitate de 9 mc
- 2 pompe de 42 m - CIFA - pompele avand capacitate de turnare maxima de 90 mc/ora in functie de elementul constructiv
- 1 pompa de 28 m – PUTZMEISTER – 90 mc/ora
- 1 pompa de 24 m – PUTZMEISETER – 90 mc/ora
Onoram cu promtitudine orice comanda si asiguram transportul indiferent unde este amplasata lucrarea dumneavoastra. Oriunde in judetul Constanta va garantam PROMTITUDINE – CALITATE – EFICIENTA.
Executam fasonari si montari armaturi pentru constructii si prefabricate beton armat. Dispunem de dotari moderne, de o hala de lucru cu o suprafata de 1188 mp, de poduri rulante 5,0 tf, de masini automate de fasonat otelul beton Ø6 – Ø14,,MULTIBEND 14,,, de o linie semiautomata de fasonat otelul beton mai mare de Ø16, de un tarc de depozitare a otelului beton brut dotat cu macara turn de tip ZB, de spatii pentru montat armaturi in carcasa inclusiv piloti cu freta prin sudura.
Producem elemente prefabricate de orice tip pentru constructii civile, industriale si agricole din beton si beton armat. Detinem o pista pentru turnat elemente prefabricate cu o suprafata de 1600 mp, o macara PORTAL de 10 tf, cofraje metalice si lemn pentru turnat elemente prefabricate, spatii de depozitare elemente prefabricate cu o suprafata de 1000 mp, o pista pentru turnat elemente prefabricate mici cu beton semiumed dotata cu masa vibranta si pod rulant de 3,2 tf.
De asemenea executam confectii metal pentru constructii civile si industriale cu sudura electrica si autogen. Dispunem de o hala de productie confectii metal de 700 mp, pod rulant tip monogrinda, masina de taiat tabla de 6 mm, masina de taiat profile, masina de indoit table, masina de gaurit table si profile, sudura electrica bazic si supertit, sudura si taiere cu flacara oxiacetilenica, pista de depozitare de 800 mp pentru materiale si confectii metal, dotata cu macara PORTAL de 10 tf.
Datorita dotarilor moderne precum si a personalului calificat de care dispunem va garantam lucrari de inalta clasa, executate cu promtitudine si eficienta la preturi atractive.