santier
statii betoane
cariera
prefabricate

Executam fasonari si montari armaturi pentru constructii si prefabricate beton armat. Dispunem de dotari moderne, de o hala de lucru cu o suprafata de 1188 mp, de poduri rulante 5,0 tf, de masini automate de fasonat otelul beton Ø6 – Ø14,,MULTIBEND 14,,, de o linie semiautomata de fasonat otelul beton mai mare de Ø16, de un tarc de depozitare a otelului beton brut dotat cu macara turn de tip ZB, de spatii pentru montat armaturi in carcasa inclusiv piloti cu freta prin sudura.
Producem elemente prefabricate de orice tip pentru constructii civile, industriale si agricole din beton si beton armat. Detinem o pista pentru turnat elemente prefabricate cu o suprafata de 1600 mp, o macara PORTAL de 10 tf, cofraje metalice si lemn pentru turnat elemente prefabricate, spatii de depozitare elemente prefabricate cu o suprafata de 1000 mp, o pista pentru turnat elemente prefabricate mici cu beton semiumed dotata cu masa vibranta si pod rulant de 3,2 tf.
De asemenea executam confectii metal pentru constructii civile si industriale cu sudura electrica si autogen. Dispunem de o hala de productie confectii metal de 700 mp, pod rulant tip monogrinda, masina de taiat tabla de 6 mm, masina de taiat profile, masina de indoit table, masina de gaurit table si profile, sudura electrica bazic si supertit, sudura si taiere cu flacara oxiacetilenica, pista de depozitare de 800 mp pentru materiale si confectii metal, dotata cu macara PORTAL de 10 tf.
Datorita dotarilor moderne precum si a personalului calificat de care dispunem va garantam lucrari de inalta clasa, executate cu promtitudine si eficienta la preturi atractive.