santier
statii betoane
cariera
prefabricate

Departamentul de constructii si montaj, civil si industrial al S.C. COMCM S.A. executa toata gama de lucrari civile si industriale, amenajari interioare, finisaje si amenajari fatade cladiri.
         Centrul de Profit 1 - SANTIER DE CONSTRUCTII - dispune de dotarea materiala si umana necesara realizarii in conditii de calitate a lucrarilor de constructii, (surse de materii prime si materiale prin depozitele societatii si resurse umane calificate) precum si de dotari moderne necesare executarii lucrarilor cum ar fi: cofraje metalice modulare pentru pereti, stalpi, plansee, schele tubulare pentru fatade, schele mobile, utilaje si scule de mica mecanizare, placi compactoare, rotopercutante, bormasini, flexuri, autofiletante, masini de taiat beton, elicopter pardoseli, fierastraie circulare, etc.
Pentru realizarea obiectivelor C.P. 1 merge in tandem cu S.C. SCUT S.A. (pentru utilaje: excavatoare, buldozere, incarcatoare, cilindrii compactori, automacarale, macarale turn), cu C.P. 2 (betoane, autopompe, autobetoniere) si cu C.P. 5 (confectionare si montare armaturi si prefabricate mici si mari).
Pentru o mai buna imagine asupra lucrarilor executate de C.P.1 - SANTIER DE CONSTRUCTII -  va prezentam cateva dintre lucrarile finalizate:

 1. Biblioteca Judeteana Constanta
 2. Sediu Directia Regionala Vamala Constanta
 3. Cladire Birouri Barwil – bd. Mamaia
 4. Locuinta P+1 E +M – Navodari – proprietar Dumitru Maria
 5. Imobil S+P+1E+M – str. Rascoala 1907 – proprietar Dumitru Catalin
 6. Locuinta P+2E+M – str. Poporului – proprietar Scognamilio Aldo
 7. Vila P+1E – lot 11 – lot 13 – zona Tomis Plus – structura rezistenta
 8. Etajare Corp P +1 E – Colegiul Comercial Carol
 9. Ridicare grad confort Camin Medeea prin transformare in apartamente cu 1,2, si 3 camere – proprietar S.C. COMCM S.A.
 10. Modernizare Complex Cazare S.C. COMCM S.A. (camine, sistematizare, spatii verzi)

Lucrari in curs de derulare:

 1. Blocuri Locuinte Ieftine pentru Tineri – etapa IV – blocurile 14 si 15
 2. Extindere Complex Cazare  - S.C. COMCM S.A. – S.C. SCUT S.A.

Vrei ca lucrarea ta sa fie facuta de profesionisti, cu materiale de buna calitate si la timp? Vrei sa iti lasi lucrarea sub supravegherea specialistilor? Noi suntem solutia!