Cazare complex tranzit
Restaurant - Cantina
cazare inchirieri
Inchirieri Utilaje
Laborator incercari in constructii
OFERTA_CAZARE_MASA

S.C. COMCM S.A. dispune de variate spatii de cazare, alimentatie publica,  precum si de diverse spatii destinate inchirierii (hale si spatii industriale).

Complexul  Tranzit situat pe B-dul Aurel Vlaicu nr.144 (vis-à-vis de REAL) are o capacitate de cazare de 450 de locuri dispuse in camere de 4 si 5 locuri.
Camerele sunt  renovate recent, dotarile fiind de ultima generatie. In incinta complexului Tranzit se afla si Cantina Tranzit cu o capacitate de 250 de locuri in sala mare si 60 de locuri in sala mica. Cantina Tranzit, recent renovata si utilata,   organizeaza toate genurile de mese si evenimente festive. Masa se poate servi si in regim de autoservire dar si in regim de catering. 
Avem in dotare centrala termica proprie, de ultima generatie, care deserveste intreg complexul.

Hotelul Unirii este situat pe faleza de nord a orasului Constanta, pe strada Unirii nr.32-34, langa Universitatea Spiru Haret, si dispune de un numar de 30 de camere in regim hotelier, modern mobilate si utilate, 15 camere in regim de camin si un etaj destinat inchirierii de birouri.

De asemenea oferim spre inchiriere hale industriale si spatii de depozitare cu acces rutier si feroviar in zona industriala si in centrul Constantei, in zona Kaufland, pe str. Oborului, nr.38 . In zona industriala, pe b-dul Aurel Vlaicu nr. 144 dispunem de cca. 9200 mp de hale industriale si platforme, iar pe str. Oborului nr.38 de cca. 1650 mp.

 

Departamentul de constructii si montaj, civil si industrial al S.C. COMCM S.A. executa toata gama de lucrari civile si industriale, amenajari interioare, finisaje si amenajari fatade cladiri.
         Centrul de Profit 1 - SANTIER DE CONSTRUCTII - dispune de dotarea materiala si umana necesara realizarii in conditii de calitate a lucrarilor de constructii, (surse de materii prime si materiale prin depozitele societatii si resurse umane calificate) precum si de dotari moderne necesare executarii lucrarilor cum ar fi: cofraje metalice modulare pentru pereti, stalpi, plansee, schele tubulare pentru fatade, schele mobile, utilaje si scule de mica mecanizare, placi compactoare, rotopercutante, bormasini, flexuri, autofiletante, masini de taiat beton, elicopter pardoseli, fierastraie circulare, etc.
Pentru realizarea obiectivelor C.P. 1 merge in tandem cu S.C. SCUT S.A. (pentru utilaje: excavatoare, buldozere, incarcatoare, cilindrii compactori, automacarale, macarale turn), cu C.P. 2 (betoane, autopompe, autobetoniere) si cu C.P. 5 (confectionare si montare armaturi si prefabricate mici si mari).
Pentru o mai buna imagine asupra lucrarilor executate de C.P.1 - SANTIER DE CONSTRUCTII -  va prezentam cateva dintre lucrarile finalizate:

 1. Biblioteca Judeteana Constanta
 2. Sediu Directia Regionala Vamala Constanta
 3. Cladire Birouri Barwil – bd. Mamaia
 4. Locuinta P+1 E +M – Navodari – proprietar Dumitru Maria
 5. Imobil S+P+1E+M – str. Rascoala 1907 – proprietar Dumitru Catalin
 6. Locuinta P+2E+M – str. Poporului – proprietar Scognamilio Aldo
 7. Vila P+1E – lot 11 – lot 13 – zona Tomis Plus – structura rezistenta
 8. Etajare Corp P +1 E – Colegiul Comercial Carol
 9. Ridicare grad confort Camin Medeea prin transformare in apartamente cu 1,2, si 3 camere – proprietar S.C. COMCM S.A.
 10. Modernizare Complex Cazare S.C. COMCM S.A. (camine, sistematizare, spatii verzi)

Lucrari in curs de derulare:

 1. Blocuri Locuinte Ieftine pentru Tineri – etapa IV – blocurile 14 si 15
 2. Extindere Complex Cazare  - S.C. COMCM S.A. – S.C. SCUT S.A.

Vrei ca lucrarea ta sa fie facuta de profesionisti, cu materiale de buna calitate si la timp? Vrei sa iti lasi lucrarea sub supravegherea specialistilor? Noi suntem solutia!